Produktinformation


Trusserne er med fast indsyede højabsorberende trusseindlæg – et for Danmarks vedkommende relativt nyt hjælpemiddel til mennesker, som lider af ufrivillig vandladning. En revolutionerende nyhed indenfor denne kategori af hjælpemidler, som retter sig mod dem der lider af let inkontinens, samt inkontinens af middelsvær karakter.
Attraktive nyheder som giver diskret og effektiv hjælp og som desuden er både økonomiske og miljøvenlige.

Trusserne kan maskinvaskes og tørretumbles som almindeligt undertøj.

Hvor kommer produkterne fra 

Produkterne kommer fra Ganmill Ltd i Storbritannien, som har 30 års erfaring med produktion og salg af vaskbare inkontinensprodukter.

Man har stor erfaring med disse produkter i Storbritannien og de er blevet udviklet og forbedret kontinuerligt i samarbejde med plejepersonale og patienter. Formgivningen står en af Europas bedste designere af undertøj for.

Ganmills vaskbare inkontinenstrusser er meget populære, da de har et smagfuldt design, en god pasform, en effektiv funktion, høj kvalitet og ikke mindst er meget økonomiske i brug. De koster på langt sigt betydeligt mindre end engangsbleer.

I Storbritannien anbefaler inkontinensrådgivere (uroterapeuter, sygeplejersker, læger) patienterne at købe Ganmills produkter.

Produktgodkendelse i Norden

Produkterne sælges med stor succes i det meste af Europa. I Sverige og Norge er produkterne godkendt af henholdsvis Handicapinstituttet samt Rikstrygdeverket. Alle svenske amter køber Ganmills produkter som supplement til eller erstatning for engangsbleer. Personer, som lider af inkontinens er berettigede til at vælge frit mellem de 2 forskellige produkter.

Forsknings- og udviklingscenteret for hjælpemidler og Rehabilitering i Danmark kan bekræfte at det svenske Handicapinstituttets godkendelse af Ganmills produkter i Sverige ligeledes er gældende for Danmark.

Produktkvalitet

Alle trin i produktionen er gennemsyret af kvalitetsstyring, fra formgivning til den allersidste kontrol. Produkterne er producerede i Storbritannien med høje krav til udførelsen ( jævnfør normer svarende til ISO 9000). For at kunne garantere en gennemgående høj produktkvalitet får syerskerne betalt pr. time og ikke pr. trusse. Ganmill accepterer kun materialer af allerhøjeste kvalitet og produkterne gennemgår 11 grundige kvalitets- og funktionskontroller. Trusserne har så høj kvalitet at de holder til mindst 100 gange vask, hvis man følger vaskeanvisningerne.

S