Inkontinens og livskvalitet

Lider man af ufrivillig vandladning, mister man ofte samtidig en del af sin følelse af frihed og sit selvværd. Selv lettere grader af inkontinens påvirker et normalt liv. At grine, nyse eller hoste kan få ubehagelige følger. Mange aktiviteter – så som motion, idræt, dans og sport – vanskeliggøres eller forhindres af angsten for ubehag, pletter eller lugt. Inkontinens er et problem man ikke taler om. Og det på trods af at 400.000 danskere lider af ufrivillig vandladning. Inkontinens findes i alle aldersgrupper, men er især udbredt blandt kvinder samt i den ældste generation af befolkningen, hvor op imod 50 % lider af inkontinens. Det skønnes i dag, at kun hver 10. søger hjælp til problemet.

Selv let inkontinens kan påvirke/begrænse et menneskes livsstil og dermed livskvalitet. Alt kan påvirkes i den sociale omgangsform, fra at prøve tøj til at dyrke sport. Desværre er det alt for almindeligt at også selvværdet svækkes.

En sikker, diskret og attraktiv støtte i form af gode hjælpemidler gør meget for selvværdet. Man føler sig mindre hæmmet og generet.

Vore produkter hjælper mennesker, der lider af ufrivillig landladning til at leve som alle andre. Man kan føle sig fri til at leve det liv, man vil leve.

Inkontinens er specielt hæmmende for børn i skolealderen. At blive fri for bleer i omklædningsrummet og i stedet have en god beklædning som ser normal ud kan medføre en enorm forbedring af barnets livskvalitet.

S