Om Bodycare

Bodycare er et dansk firma som forhandler og markedsfører inkontinensprodukter i Danmark under mottoet: Skån miljøet, spar penge, øg livskvaliteten.

Vi oprettede firmaet i 1997 og har langsomt bygget det op og spredt informationen om vore produkter. Vi har nu kunder i hele landet. Dels private kunder, dels offentlige kunder.

Vores filosofi går på, at tage det stille og roligt. Rom blev ikke bygget på en dag. Ting tager tid. Udviklingen af vores forretning er foregået i lange seje træk, præget af jysk sindelag og dansk humor. Vi ved vi forhandler nogle gode produkter. Vi satser altid på en troværdig og ansvarlig kontakt med kunderne, og modsat gængse forretnings- og salgsprincipper, råder vi ofte kunderne til ikke at være for impulsive i deres valg af vore produkter. Det er bedre at prøve sig frem i det små, inden man vælger at skifte totalt over til vort koncept. Så vi siger som regel, prøv med ét par ad gangen. Find den rigtige model, pasform, sugekapacitet og størrelse, inden du begynder at købe stort ind.

Vi ved på egen krop, hvor vigtigt det er med kvaliteten af de hjælpemidler, man vælger. Vi har aldrig selv kunnet nøjes med de næstbedste hjælpemidler. Vi har søgt rundt om i verden, efter det optimale. Taget produkterne hjem til os selv i første omgang, for senere at starte en forhandling af dem.

S